!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Starostlivosť o seniorov

   Keď skákavky zostarnú, všimnete si určité zmeny v ich pohyboch a taktiež možno budú potrebovať o niečo väčšiu starostlivosť.  Taktiež si všimnete, že už vaše zvieratko nie je schopné sa udržať na bočných stenách terária a ani vo veľkých výškach. Taktiež stále viac a viac stráca chuť do jedla a môže sa objaviť aj problém s produkovaním pavúčiny. Tieto príznaky Vám oznámia jej odchod do dôchodku a Vám zostáva len jediné, a to poskytnúť jej adekvátnu starostlivosť podľa potreby. Nastal čas ju premiestniť do nejakej menšej nádoby /mini terária/, aby nemala problémy s ulovením potravy. Ak majú problémy s lozením po stenách, môžete pridať kúsok pletiva, pre uľahčenie pohybu. Ak vaša skákavka odmieta, alebo nedokáže loviť, môžete jej ponúknuť potravu pinzetou, alebo jej podať melón, či cukrovú/medovú vodu. Udržujte každodennú starostlivosť rovnako: teplo, svetlo, voda a pokračujte v ponúkaní jedla každých zopár dní. Vidieť, ako sa váš senior trápi môže byť ťažké, ale nezabudnite, že im dávate všetku lásku, ktorú môžete, aby sa cítili pohodlne a šťastne až do ich úplného skonania !

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.