!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Skoro dospelá / Sub Adult

   Skákavky dosahujú Sub Adultný vek po 9. zvleku. Napriek tomu sa niekedy stáva, že niektoré skákavky, hlavne z rodu Phidippus regius, sa zvliekajú aj viac, než 10 krát.  S určitosťou sa dá povedať, že zvleky nie sú až tak smerodatné a Sub Adultný vek môže trvať až do doby, kým skákavka nedosiahne plnú dospelosť. V tomto veku radi skúmajú a stavajú si svoje "hojdacie" siete po celom teráriu, čo má samozrejme svoj účel, takže vyžadujú veľa priestoru. Ak ste so svojou skákavkou ešte nenadviazali "komunikáciu", teraz je ten správny čas. Skákavky sú nesmierne zvedavé, ale v tomto veku už nie sú tak nervózne, ako to bývalo v predošlých fázach. Ak ich máte už od malička, určite si na Vás už za ten čas aj zvykli. Aktívni "skokani" milujú rozmanitú korisť. Či už cvrčky, šváby, múčne červy, muchy a iný kŕmny hmyz. Ak máte možnosť, poskytnite im rozmanitú stravu a nekŕmte ich dookola tým istým hmyzom a zaručene budete mať zdravú a spokojnú skákavku :-)

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.