!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Phidippus regius "White Bahamas"

Phidippus Regius „White Bahamas“ sú pravdepodobne najznámejšou a najobľúbenejšou formou Phidippus Regius. Typický vzhľad s vysokým podielom bielej dodáva zvieratám prítulný vzhľad. Ako už názov napovedá, pavúčik pochádza  z Bahamských ostrovov. Ako väčšina skákajúcich pavúkov, aj Phidippus Regius „White Bahamas“ loví počas dňa. Svojím ostrým pohľadom aktívne pozoruje svoju korisť. Potom sa priplíži za korisťou  a vrhne sa na ňu. Keď skákavky skáču, pre istotu spriadajú sériu nití. To zaisťuje, že ak je skok neúspešný, pavúka pred pádom zachytí bezpečnostná šnúra. Skákavé pavúky majú oveľa lepší zrak ako ostatné pavúky a vždy hľadajú korisť a sledujú predátorov. To pri pohľade na zvieratá vyvoláva dojem, že sú veľmi ostražité a pozorne pozorujú svoje okolie. Pavúk dorastá do veľkosti 1.5-2 cm a vyžaduje troška nižšiu vlhkosť 60-70%, takže terárium udržujeme viac suché. Stačí kropiť max. 2 krát do týždňa. Pavúk je vhodný aj pre začiatočníkov.

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.