!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Phidippus regius "Everglades"

Phidippus regius „Everglades“ je skákajúci pavúk, ktorý pochádza z národného parku Everglades na Floride v USA. Samice skákaviek majú nápadné oranžové sfarbenie na hrudníku a bruchu. Samček je čierno-bielej farby a má zeleno-kovovo trblietavé chelicery. Samička dorastá do veľkosti 2 cm, samček je o niečo menší. Phidippus regius „Everglades“ je ako všetky skákavky dosť zvedavé zviera, takže je na očiach skoro neustále. Tesne pred zvliekaním vlezú do svojich sietí a zostanú tam, kým sa proces neskončí. Pavúk je vhodný aj pre začiatočníka. Zvieratá sú obratní lovci a bez problémov si ulovia každú potravu. Sledovať ich pri tom je vždy zážitok. Vhodná potrava sú ovocné mušky pre malé pavúky a cvrčky pre väčšie. Môžete kŕmiť aj vhodnými kŕmnymi červami. Všetko, čo sa nezje do jedného dňa, by sa malo z terária odstrániť. Mláďatá pavúkov kŕmime a napájame každé 3 dni a dospelé pavúky raz týždenne. Vlhkosť by mala byť do 70 % pri dobrom vetraní. Ideálna teplota je okolo 26-28 stupňov. Do rohu terária nastriekame trochu vody. To je dostatočné pre pavúka a je lepšie striekať menej vody,  ako príliš veľa. Zvieratá nasávajú kvapky vody podľa potreby a tým si uhasia smäd. Pre dospelé pavúky môžete umiestniť mini napájačku, no nie je to nevyhnutné.

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.