!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Phidippus cf. Regius "Apalachicola"

Phidippus cf Regius "Apalachicola" je jedným z najnovších druhov skákajúceho pavúka, ktorý pochádza z oblasti rieky Apalachicola, tečúcej cez Floridu v USA. Vznikol skrížením pôvodného druhu Phidippus Regius a Phidippus Otiosus. Vzhľadom k týmto skutočnostiam  je veľmi zriedkavým a vzácnym druhom v našich chovoch. Dorastá do veľkosti okolo 2 cm. Samice sa môžu vyfarbovať od béžovej až po bielu, hoci množstvo bielej sa môže značne líšiť; taktiež sa môžu vyskytnúť fialové, červené a hnedé prvky vo sfarbení, brucho môže byť čierne alebo tmavo hnedé. Chelicery samičky sú sfarbené nádhernou kombináciou bordovo-fialovej metalízy. Samce ako väčšina skákaviek rodu Phidippus Regius majú čiernu základnú farbu ale s menším pomerom bielej, ako je bežné u ostatných druhov. Môžu sa vyskytnúť aj hnedé prvky vo sfarbení. Chelicery samcov majú nádych svetlej zelenej metalízy. Ideálna teplota v teráriu by mala byť okolo 26-28 °C a vlhkosť vzduchu 60-70%, takže vyžadujú nižšiu vzdušnú vlhkosť - viac suché, ako mokré - takže postačuje kropiť terárium maximálne 2 krát do týždňa. Skákavka je vhodná aj pre začínajúceho chovateľa. 
Tento pavúk je jedným z najzaujímavejších skákaviek v našom chove, vzhľadom k tomu, že je to úplne nový kríženec, takže Vás môže prekvapiť rôznymi farebnými kombináciami po každom zvleku.
Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.