!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Phidippus Bidentatus „Maya“

Phidippus Bidentatus „Maya“ je absolútnou raritou medzi skákajúcimi pavúkmi a teší sa veľkej obľube vo svete milovníkov pavúkovcov. Ich živé farby vyčaria úsmev na našich tvárach, najmä ak sú osvetlené jemným svetlom. Očarujúce Phidippus Bidentatus „Maya“ pochádzajú z hlbokých podnebí Mexika a odhaľujú fascinujúcu rozmanitosť odtieňov. Ich základné farby siahajú od jemných  svetlohnedých až po sýtu čiernu, často sprevádzané trblietavou metalízovou zelenou. Svoje telá si navyše zdobia prepracovanými kresbami v červenej, fialovej či dokonca modrej farbe. Ich veľké, bystré oči a očarujúci pohľad uchvátia aj tých najväčších arachnofóbov. Phidippus Bidentatus „Maya“ sú aktívne skákajúce pavúky, ktoré sú závislé na dostatočnom svetle a teple. Na rozdiel od iných druhov pavúkov nepletú siete, aby chytili svoju korisť. Namiesto toho aktívne lovia, a preto potrebujú dobre osvetlené prostredie na úspešné zachytenie potravy. Aby sa tieto fascinujúce skákavky mohli vo svojom teráriu optimálne rozvíjať, sú závislé od teplôt medzi 26 až 28 °C. V horných oblastiach ich biotopu by sa ideálne teploty mali pohybovať okolo 28 °C. Okrem toho by vlhkosť vzduchu mala byť okolo 55-60 %, aby bola zaistená príjemná klíma. Dostatočná hydratácia je nevyhnutná pre zdravý vývoj týchto skákajúcich pavúkov. Phidippus Bidentatus „Maya“ prijíma tekutinu prostredníctvom svojej koristi, ako aj pitnej vody. Počas teplých dní sa odporúča striekať ich zľahka každý deň, v chladnejších obdobiach postačuje postrek každé dva až tri dni. Pavúk je vhodný pre skúsenejších chovateľov.

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.