!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

Mladistvé /Juvenilné/ skákavky

Medzi mladistvé, odborne označované ako juvenilné, zaraďujeme skákavky v období medzi 6. - 8. zvlekom. Obdobia medzi jednotlivými zvlekmi sa o dosť predlžujú a nie sú tak časté, ako to bolo do teraz. Nakoľko ich kŕmite väčším kŕmnym hmyzom, taktiež už nie je potreba ich kŕmiť tak často. Na to, ako často kŕmiť neexistuje žiadne písané pravidlo. Nakoľko skákavky majú v obľube sa prejedať, je nevyhnutné sa riadiť našim semaforom kŕmenia, ktorý nájdete pod článkom. Obézna skákavka môže pri lození v teráriu spadnúť a takýto pád môže byť pre ňu fatálny. Taktiež potrebujú veľa priestoru na lozenie, lovenie a skákanie, takže je nevyhnutné pre ňu zariadiť adekvátne terárium , ktoré sa ťahá priestorovo do výšky. Môžete použiť terárium špeciálne určené pre skákavky, alebo postačuje aj terárium určené napr. pre stromové pavúky. Taktiež do terária umiestnite rôzne vetvičky, rastliny a skrýše pre dokonalé pohodlie vášho pavúčika.

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.