!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

5. Zvlek

   Piata fáza života skákajúceho pavúka, známa ako 5. zvlek, je charakteristická intenzívnym obdobím rastu a vývoja. Pre každého chovateľa je táto fáza najzaujímavejšia a najviac očakávaná, nakoľko každá skákavka získava svoje dospelé črty, ako je napr. sfarbenie. Nastal okamih, keď chovateľ zisti a už tento raz úplne presne, akého je pohlavia jeho chovanec :-) Taktiež po 5. zvleku by ich mal chovateľ umiestniť do ich finálneho, priestranného dospelého ubytovania. Čo sa týka kŕmenia, po tomto zvleku taktiež nastal čas zameniť ovocné mušky za väčší kŕmny hmyz, ako sú napr. cvrčky, malé šváby alebo červy. Taktiež s väčšou potravou je nevyhnutné predĺžiť časové obdobie medzi jednotlivými kŕmeniami, aby sa zabránilo prekŕmeniu skákavky. Na orientáciu Vám poslúži náš "orientačný semafor kŕmenia", ktorý nájdete ako prílohu pod článkom. 

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.