!!! POZOR !!!
Poštovné zdarma pri nákupe nad 50,-Eur / 1300,- CZK - službou PACKETA - platí až do odvolania !!! Pred tým, ako si objednáte živé zviera z našej ponuky, je nevyhnutné si najprv prečítať naše dodacie podmienky !!! Zasielame do celej EU ! V prípade nočných teplôt pod 5 °C je nevyhnutné si do balíka prikúpiť HEAT PACK - Výhrevné vrecko z našej ponuky !!!

4. Zvlek

   Počas štvrtého zvleku dochádza u skákavky k jednému z najdôležitejších procesov  jej života. Tento proces je porovnateľný s obdobím puberty u ľudí, keďže ide o čas, kedy pavúk intenzívne rastie a vyvíja sa. Pavúčie telo sa v tomto štádiu výrazne natiahne a pripravuje sa na posledné zvleky pred dosiahnutím dospelosti. V tomto období je nevyhnutné dbať na správnu vlhkosť, ako aj pavúkovi poskytnúť dostatok jedla pre jeho zdravý vývoj. Po štvrtom zvleku sa už pavúčik výrazne podobá na svoju dospelú verziu, no napriek tomu ešte nie je možné na 100% určiť jeho pohlavie. Pavúčik výrazne narastie a už je možné aj voľným okom sledovať zmeny vo sfarbení a ochlpení. Taktiež ich už nie je možné chovať spolu s inými skákavkami, nakoľko sa stávajú agresívnymi voči ostatným jedincom.

Cookies

Aby sme mohli lepšie analyzovať používanie našej webovej stránky, vylepšovať ju a tým zvyšovať Váš užívateľský komfort a tiež Vám lepšie ponúknuť naše produkty, radi by sme využívali súbory cookies. Pokiaľ s tým súhlasíte, prosíme kliknite na tlačidlo „Súhlasím”.